Meteen naar de inhoud

Algemene verkoopsvoorwaarden

1. Online verkoop

De tentoonstelling “Bill Viola. Sculptor of Time” loopt vanaf 21 Oktober 2023 in La Boverie (Luik).

2. Algemene verkoopsvoorwaarden 

De overeenkomsten tussen de koper en Tempora n.v. worden volledig en uitsluitend beheerst door deze algemene voorwaarden, niettegenstaande enige andersluidende bepaling in welk document dan ook van de klant.

2.1. Tarieven

De ticketprijzen worden op onze website (www.expo-billviola.be) aangegeven in euro, inclusief BTW. Speciale voorwaarden worden alleen toegepast aan het onthaal van de tentoonstelling de dag van het bezoek.

Wie een speciaal tarief (persoon met beperkte mobiliteit, senior, kind, gezin, abonnement) heeft aangevraagd, zal bij de toegangscontrole een officieel document moeten voorleggen ter rechtvaardiging. 

2.2. Persoonlijke gegevens

Bij de aankoop van (een) ticket(s) via internet is de koper verplicht alle stappen te volgen. Tijdens de procedure zal de koper specifieke informatie moeten verstrekken die nodig is voor het beheer van zijn bestelling. De koper bevestigt dat deze informatie juist en up-to-date is. De koper moet alle nodige voorzorgsmaatregelen treffen om zijn wachtwoord geheim te houden.

In overeenstemming met de GDPR zal Tempora n.v. deze gegevens (e-mailadres) alleen gebruiken om haar activiteiten te promoten. Tempora n.v. verklaart dat deze gegevens in geen geval zullen worden verkocht of uitgewisseld. De bezoeker kan zich op elk moment uitschrijven van de nieuwsbrieven en niet langer deel uitmaken van de Tempora n.v database door een e-mail te sturen naar privacy@tempora.be of door zichzelf uit te schrijven.

2.3. Uw ticket

a. Tickets worden noch terugbetaald noch omgeruild

b. Uitgifte Na aanvaarding van de betaling wordt het ticket naar het tijdens de bestelprocedure aangegeven e-mailadres gestuurd. Het wordt geleverd in .pdf-formaat. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

c. Geldigheid : Om geldig te zijn, moet uw ticket thuis worden afgedrukt in staand formaat, op een blanco wit A4-vel of worden weergegeven op het scherm van uw smartphone. Voor elke gekochte toegangskaart wordt een ticket afgegeven. De geldigheid van de tickets wordt aan de ingang gecontroleerd en geregistreerd met behulp van barcodelezers. Het ticket is alleen geldig voor de datum van het bezoek die u bij de bestelling hebt geselecteerd. Het is niet mogelijk om met hetzelfde ticket meer dan één keer de expo te bezoeken, tenzij met een abonnement (op vertoon van identiteitskaart).

d. Alleen de eerste persoon die het ticket toont, krijgt toegang tot de tentoonstelling. Deze persoon wordt verondersteld de rechtmatige drager van het ticket te zijn. Het is derhalve verboden het ticket te reproduceren, te dupliceren of te vervalsen, of voor dergelijke doeleinden beschikbaar te stellen. De koper moet zijn of haar e-ticket op een veilige plaats bewaren. De koper mag nooit een door een vreemde aangeboden ticket aanvaarden, aangezien het een kopie kan zijn. De houder van het vervoerbewijs kan een andere persoon zijn dan de koper.

e. Groepen ontvangen een voucher die bij aankomst aan de kassa moet worden getoond. De prijs wordt aangepast naargelang het aantal personen in de groep dat effectief aanwezig is.

2.4. Betaling

De validatie van een bestelling impliceert de verplichting van de koper om de aangegeven prijs te betalen. De koper moet zijn aankopen op de site betalen met een kaart (Bancontact, Maestro, Visa en Eurocard, Mastercard). Het debiteren van de bankrekening staat los van het gebruik van de tickets. In ieder geval zijn de tickets betaald, zelfs als de koper ze niet afdrukt. Het betalingsbewijs kan niet als toegangsbewijs worden gebruikt.

De betaling voor groepsbezoeken gebeurt rechtstreeks aan de kassa of per factuur na het bezoek. Deze laatste optie moet door de koper bij de reservering worden aangegeven en de koper moet de nodige factureringsgegevens verstrekken.

Betaling per factuur na het bezoek is alleen mogelijk voor groepen die een reservering hebben gemaakt.

2.5. Ik heb mijn ticket niet gebruikt

Toegangsbewijzen zijn geldig voor één enkele passage door de controle op de datum en het tijdstip die op het toegangsbewijs zijn vermeld. Ongebruikte tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

2.6. Uitstel van tickets

De datum en het tijdstip van het bezoek kunnen rechtstreeks door de koper worden gewijzigd via de link in de bevestigingsmail van de reservering. Wijzigingen kunnen ook worden aangebracht door een e-mail te sturen naar info@expo-billviola.be van Maandag tot Vrijdag tussen 9u30 en 17u.

Wijzigingen kunnen maximaal drie keer en ten laatste drie uur voor het gekozen tijdstip worden aangebracht.

nl_NLNL